Bemutatkozó

Riport 

Történetem

Ki vagyok?

Röviden bemutatkozom.

Támtomné Bors Anikó vagyok.

Hosszú évekig óvodapedagógusként, illetve vezetőként dolgoztam, nagyon szerettem a gyerekeket, a hivatásomat.
Aktív időszakom után döntöttem úgy, hogy közalkalmazotti munkámat befejezve, más irányba indulok el.
Tettem ezt azért is, mivel régóta foglalkozom online marketing tanulásával, ezt szerettem volna a továbbiakban a gyakorlatban is alkalmazni, kamatoztatni.

Az üzleti lehetőség vagy a termék talált meg engem először?

Mivel elég komoly egészségügyi problémáim voltak, kezelések után természetes megoldásokat kerestem. Orvosi javaslatra kezdtem el kutakodni a gyógygombás termékek után, így találtam rá a DXN ganodermás, és egyéb gombás termékeire.

Úgy éreztem, akkor lehetek hiteles ebben az üzletben, ha először saját magam győződök meg a termékek hatékonyságáról.  Termékfogyasztóként ezért hosszabb ideig csak törzsvásárló voltam.

Miért a Dxn-re esett a választásom, mi fogott meg benne?

Elkezdtem fogyasztani a termékeket, melyeket Jane Yau a DXN cég ganoterapeutája ajánlott. Már az első hónapok után az állapotomban pozitív változás tapasztaltam, ezt alátámasztották a kontrollvizsálatok eredményei is. Aki volt már ilyen helyzetben, az tudja csak átérezni, elképzelni, hogy én ennek mennyire megörültem. Ekkor határoztam el, hogy ezeket az egészség termékeket olyan embereknek is megmutatom, ajánlani fogom, akik hasonló helyzetben vannak, mint én voltam.
Szponzorommal online tanfolyamon ismerkedtem meg, nagyon jól döntöttem, amikor hozzá csatlakoztam.

Az évek során elég sok terméktapasztalatot gyűjtöttem, a network marketing is érdekelt, ezért komolyabban kezdtem foglalkozni az üzleti részével is.

Miért ajánlanám másnak is ezt a lehetőséget?

Már több, mint 6 éve, rendszeresen, napi szinten fogyasztom a ganodermás termékeket, ezek hatására laboreredményeim egyre jobbak lettek.
Nem volt kérdés, hogy személyes tapasztalásaim alapján nőtársaimnak is megmutassam ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy ők is természetes módon tudják támogatni egészségüket.
Aki úgy érzi, hogy tenni szeretne az egészségéért, elsősorban a prémium minőségű termékek miatt ajánlanám ezt a lehetőséget.

Másik ok: sajnos a nyugdíj emelkedése hosszabb távon nem várható, az idősebb korosztálynak feltétlen anyagi biztonsága megerősítéséért is javasolnám ezt az egyszerű keresetkiegészítést. Természetesen azokra gondolok, akik nyitottak, hogy velünk együtt fejlődjenek, gyarapodjanak.

 

 

Egészséget, anyagi jólétet biztosító online vállalkozás. Akár nemzetközi üzletet is tudsz építeni, mivel a DXN Cég 150 országban van jelen, több, mint 15 millió fogyasztóval, üzletépítővel rendelkezik.

Támtomné Anikó

Online networker, DXN Magyarország

A

Mi a célom, küldetésem ezzel az üzlettel?

Az az ok, amely miatt elkezdtem ezt a tevékenységet, talán Neked is ismerős lehet?

Komoly egészségügyi kihívások előtt álltam, hiszek abban, hogy nem véletlenül találkoztam éppen ezzel a lehetőséggel, amiben ma dolgozom. Igyekszem minél több emberhez eljuttatni ezt az alternatív immunerősítési lehetőséget, olyan megoldást mutatni, ami most megoldandó problémája lehet annak, aki hasonló helyzetben van, mint amiben én voltam.

Fontos szempont, hogy senkit nem akarok rábeszélni, mindenkinek saját meggyőződése döntsön abban,  mennyire tartja fontosnak az egészsége megőrzését. Személyes terméktapasztalataimmal csak utat mutatok.

Saját célom még, hogy olyan anyagi jólétet tudjak magam, és családom számára biztosítani, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet tudjunk élni.
Küldetésem, hogy minél több csapattársamat segítsem abban, hogy a támogató, közösen végzett munka során ők is megvalósíthassák álmaikat.

Ha Te is tudsz azonosulni, és egyetértesz az én elképzeléseimmel, keress bátran, és beszélgessünk!

E-mail

biokavezo@gmail.com

Messenger

m.me/borsaniko