A Spirulinát (kék-zöld algát) szuperételnek tartják, mert a tápanyagtartalma, és összetétele hatékonyabb, mint bármely más élelmiszeré.

dxn spirulina immunerősítő

4 szem Spirulina 1 kg zöldséggel egyenlő tápanyagot tartalmaz

A DXN spirulinára szüksége van az egészséges szervezetnek.

Sajnos már a modern emberek étrendje tele van alacsony tápértékű ételekkel, ezért szükség van a kiegészítő vitaminok, ásványi anyagok szedésére is.

A Spirulinát (kék-zöld alga) szuperételnek tartják, mert a tápanyagtartalma, és összetétele hatékonyabb, mint bármely más élelmiszeré. Ezért ezek a tápanyagok a Spirulinát egy teljes tápértékű alternatívává emelik ki a meglévő vitaminokhoz képest.

Nem véletlenül, hogy a NASA űrhajósai is a Világűrben ezt fogyasztják.

A Spirulina immunerősítő hatása rendkívüli

A DXN Spirulina 

Rengeteg hatóanyagtartalma miatt, közülük említést érdemel a (magas ásványi anyag tartalom, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalom) túlzás nélkül állítható, hogy Földünk egyik legértékesebb tápláléka.

Kiváló vírusellenes hatással bír, ezt tudományosan is igazolták.

A Spirulina alga igen magas klorofilltartalommal bír, mely nagymértékben hozzájárul a szervezetünk oxigén előállításához.

Zöld vérnek is hívják, mivel klorofillban is nagyon gazdag, ezért jó hatással van a vérszegénységre.

spirulina alga
spirulina könyv

A Spirulinának van a legmagasabb fehérje tartalma a természetes élelmiszerek között

A DXN Spirulinában

a fehérjét aminosavak alkotják.

Az alapvető aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani, a táplálékkal kell
bevinni. A Spirulinában benne van az összes alapvető aminosav.

A fehérje emészthetőség sok ember számára nagyon fontos. A Spirulina könnyűvé teszi az emésztést és a felszívódást.

Alultáplált gyerekeknek és időseknek a leghatékonyabb az immunrendszerük, fizikai állapotuk megerősítéséhez.

Várandós nőknek is nagyobb a vitamin igényük, de nem feltétlen van szükségük a kalória felvételre, ezért nekik is nagyon jó, ha Spirulinát fogyasztanak a terhességi szintetikus vitaminok helyett.

 

Miért legjobb a DXN Spirulina?

A DXN az algákat ipari méretekben, tápsókkal kellően ellátott medencékben termeszti, így az algák adott területre vetített biomassza-, szárazanyag- és fehérje, valamint hatóanyag hozam tekintetében egyértelműen hatékonyak.

Messze felülmúlják a magasabb rendű élelmiszer, takarmány, és gyógynövények hasonló paramétereit. Az algák a magasabb rendű növényekkel ellentétben kis összenergia ráfordítással, térfogatukhoz képest nagy mennyiségű szerves anyagot képesek igen rövid idő alatt előállítani. Ennek köszönhetően tökéletesen alkalmasak a biológiailag hasznos, értékes anyagok nagy mennyiségben történő gyors előállítására.

Kutatók úgy vélik, hogy az algák a jövőben még nagyobb, szélesebb körű felhasználású tápanyagokká fognak válni, a fentebb említettek miatt.

 

spirulina medence

Minden pozitív tulajdonsága miatt állíthatom, hogy a Spirulina a legjobb természetes étel lehet Önnek, és családja minden tagjának.